De Goedkoopste Notaris - Altijd de goedkoopste notaris in de buurt
NL Savings 728x180

Belastingaangifte ondernemers en belastingadviseurs

Erkend door de belastingdienst - geen e-Herkenning en DIGID nodig

Inclusief middeling
Met de aangiftesoftware inkomstenbelasting voor ondernemers en belastingadviseurs kun je eenvoudig aangiften wijzigen en versturen zolang er geen definitieve aanslag is. 


Met het gratis account probeer je alle aangiften vrijblijvend uit. Er is standaard een demo-onderneming aanwezig, zodat je direct kunt starten. Je krijgt direct inzicht in de werking en de rapportagemogelijkheden.

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie.


Voorkom boetes en controle van de Belastingdienst
Breid dan je ICP-aangifte software uit met de module Btw-nummer controle, zodat met één druk op de knop alle btw-nummers worden gecontroleerd. Je minimaliseert daarmee de kans op fouten en voorkomt boetes en controle van de Belastingdienst.

Geen eHerkenning nodig om btw‑aangiften te versturen
Met de aangiftesoftware hoef je niet in te loggen bij de Belastingdienst om btw-aangiften te versturen. Met één klik selecteer en verstuur je als belastingadviseur voor een onbeperkt aantal klanten alle btw-aangiften tegelijk naar de Belastingdienst.

Via de beconregeling vraag je snel en eenvoudig
voor alle klanten tegelijk uitstel aan
Met de aangiftesoftware vraag je als belastingadviseur voor al je cliënten in een keer uitstel aan voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Je krijgt wekelijks een servicebericht uitstel met een inleverschema en inzage in de status van de aangiften.